2011-01-30

Soljakka - rapport #1


Endelig igang! Det er litt småstrikking innimellom og så har jeg strikket litt feil og rekket opp. Kjedelig. Men nå har jeg endelig fått igang ammehjernen slik at den fungerer noenlunde optimalt og jakka vokser :D Den er egentlig ganske morsom å strikke! Jeg bruker pinne nr 5 (hadde ikke 4.5) og da går det jo så fort unna for en som er vant med pinne nr 2.5. Gleder meg til å strikke videre!

2011-01-25

Soljakka - jeg er igang!


Da har jeg vært i byen og kjøpt meg gaaaaarn! Det ble selvfølgelig mye mere garn enn planlagt.. som alltid - men også garn til soljakka :) Dette blir første store prosjekt til meg selv, så nå er jeg spent! Håper jeg blir ferdig til sommeren! Det er jo mye anna man skal strikke samtidig også ;)

2011-01-22

Soljakka

Åh, jeg har veldig lyst til å kaste meg over strikkealongen og lage denne soljakka. Har kikket og kikket på farger, men klarer ikke bestemme meg. Det må bli noe lyst til sommeren :) Tror jeg må ta meg en tur på Garnhuset/Jens Hoff og titte, litt enklere å se fargene når man har dem i hendene.

Ellers fant jeg et par ribbestrikkede votter jeg har lyst til å lage! Blir jammen lang prosjektliste etter hvert : D Må bare få han minstemann til å sovne om kveldene først, så blir det strikking!

Zumba og leggvarmere

Zumba er artig!! Iallfall med instruktør Monica på Rosten :D Er sliten både her og der og humøret er på topp :) Kom hjem til sovende barn, så da var det bare å nyte dusjen også. Luksus :)


Nå sitter jeg med kaffekoppen i den ene hånda og et gammelt strikkeprosjekt i andre hånda. Fant det frem under litt rydding i garnbeholdningen ;) Det er et par leggvarmere fra drops, som jeg begynte på i starten av 2008 tror jeg. Ble litt kjedelig, så det ble lagt vekk.. Men nå er jeg straks ferdig - jippi!

2011-01-18

Sokker



Nå er jeg straks ferdige med et par sokker som Magnus skal ha med i barnehagen. De var enkle å strikke og jeg dropper selvfølgelig fjærboaen! Hihi :) Morsomt å strikke barnesokker, for det går jo så fort! Bruker dobbel sisu på disse, siden oppskriften krevde det, men jeg tror jeg skal finne en oppskrift med enkel tråd neste gang.

Var for øvrig på trening igår, functional moves på Rosten. Knallbra treningsform! Får brynet meg på smidighet, styrke og balanse - midt i blinken for ei som trenger en oppstrammer etter 2 svangerskap;) Traff i tillegg på et par kjente og da blir det jo så mye artigere med en gang! Men akk og ve.. auauau. Støl.

2011-01-11

Kurv-kosejakke

Fant en fin jakke jeg har lyst til å strikke til Magnus! Kose-kurvjakke fra pickles. Me like! Når skal jeg få tiden til alle denne strikkingen? Kanskje lillegull sovner mirakuløst hver kveld kl åtte og sover til neste morgen? Snart? Håpe, håpe. :)

2011-01-10

Strikkekløe!

Kikket innom noen strikkeblogger i sted og falt for et par luer som ei Stinemor har laget! Kikket raskt innom Drops og fant oppskriften, så nå skal jeg straks snoke gjennom garnhaugen min for å se hva jeg kan bruke :D Må bare finne litt tid til å strikke da ;)

2011-01-09

Vannbarn på godt og vondt.

Gaaah! Hva gjør man med umulige 2-åringer som tømmer vann over alt? Og ler når vi sier ifra? Jeg blir sprø og pappaen blir sprø! Gi ungen et glass med vann og han tømmer det opp ned - garantert! Og gir vi han en lukket kopp så suger han til seg vann og spytter det på gulvet... Er det så morsomt å se oss sinte og oppgitte? Vi gir da ham masse oppmerksomhet ellers også, skulle tro han ikke måtte gjøre seg til. Vet virkelig ikke hva vi skal gjøre. Eneste som er sikkert er vel at han kommer til å vokse det av seg. Hadde bare vært så kjekt om vi kunne blir ferdig med denne langvarige vannperioden hans.