2011-03-12

Arbeidsfru

Første dag på jobb var spennende og jeg kunne med lettelse se at jeg hadde kontroll på ting jeg ikke har gjort på 2.5 år. Heldigvis er hukommelsen bedre en selvtillitten ;) Gleder meg til mandag og ny arbeidsdag, så dette var virkelig etter legens ordre :)

Nå er soljakka montert (huff, jeg er ikke flink til å montere) og jeg mangler kun de siste kantene som må strikkes. Det blir gjort i kveld tenker jeg! Prøvde på jakka da og jeg kan jo si med en gang at jakka blir øøøøøørlitte trang ;) Men det visste jeg jo egentlig, da jeg strikker minste str og jeg er litt større enn det - ennå. Jeg holder jo fremdeles på å gå ned etter svangerskapet, så jeg ser ikke mørkt på at jakka skal passe kjempefint utover sommeren! Jeg kan jo faktisk bruke den nå, selv om den ikke vil henge løst på meg. Bilder kommer uansett når jakken er ferdig!

God helg! :)

2011-03-08

Endelig bra!

Denne influensaen var jammen seigliva - men idag kjente jeg at energien endelig er tilbake! Stakkars lille minstemann som har hatt en mamma med så lite energi, han har ligget mye alene de siste ukene. Han er blitt flink til å leke alene da, det er jo viktig det også :)

Etter å ha vært hjemme siden september 2008 skulle jeg nå begynne å søke på jobber igjen, noe jeg ikke gledet meg spesielt til. Har en utdannelse innen bioteknologi og det florerer jo ikke akkurat av jobber på det feltet her jeg bor. Men dagen etter mammapermisjonen min gikk ut fikk jeg tilfeldigvis en telefon fra en kollega av min tidligere sjef. Hun lurte på om jeg var interessert i å begynne å jobbe for henne! Og om jeg kunne starte 11. mars! JIPPI c¨,)

Så nå blir det litt mindre tid til strikking på dagtid, men jeg blir et bedre menneske, så da går det opp i opp ;)

Er straks ferdig med ryggen til soljakka, bare ett erme igjen, så skal jeg prøve å få sammenvevet alle kantene. Blir spennende!